fbpx "Докосвам=Побеждавам" - кампанията на Bra Studio за превенция срещу рака | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

"Докосвам=Побеждавам" - кампанията на Bra Studio за превенция срещу рака

"Докосвам=Побеждавам" - кампанията на Bra Studio за превенция срещу рака

 

Бра фитингът не е модна тенденция, той е първата стъпка в превенцията и грижата за гърдите на всяка жена. Освен самопреглед за ранна превенция и посещение при специалист на всеки 6 месеца,  първата стъпка за здрави гърди е ежедневното носене на правилно подбрания модел и размер сутиен. Експертите са категорични, че правилно подбраното бельо ще помогне не само за красотата, но и за здравето на гърдите на всяка дама. Един банел, който се впива на неправилно място, може да нанесе сериозна травма или да блокира лимфните възли и да спре пречистването на гърдите от токсини, което повишава риска от рак.

Затова през целия октомври в салон Bra Studio в кв. Изток на ул. „Николай Хайтов“ 2-Д може да оставите стария неудобен сутиен в специално обозначените кошове. В замяна ще получите 10 лв. ваучер за отстъпка за закупуването на нов сутиен от Bra Studio в точен размер, определен след безплатна професионална бра фитинг консултация.

Всяка дама направила брафитинг консултация през месец октомври в салон Bra Studio в София на ул. Николай Хайтов 2-Д, ще участва в томбола за ваучер от 200лв. за бельо.

Събраните средства от рециклирането на сутиените ще бъдат предоставени на фондация „Една от 8“, която Bra Studio подкрепя и тази година. В рамките на тази инициатива събраните средствата ще бъдат използвани за благотворителните каузи, които фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ организира.
Всяка жена освен редовен преглед при специалист може сама да прави профилактика чрез самопреглед за ранна превенция на рака на гърдата и задължително да носи сутиен в подходящ размер.

Ето и на BRA STDUIO за здравословна употреба на сутиена:

Годност – до 200 носения при редовна употреба.
Употреба - не носи един и същи сутиен в два последователни дни (нормалната човешка температура влияе на еластични влакна и води до постепенното им разграждане).
Количество - идеалният вариант е всяка жена да има поне 3 сутиена – един носи, втори, който почива в шкафа и трети, който е изпран.
Грижа – бельото следва да се пере на ръка в хладка вода, използвайки деликатни, специално предназначени за това препарати. Сушенето трябва да става на въздух без ползване на сушилни или поставяне върху електрически уреди.
Съхранение - в гардероба или шкафа трябва да е с внимателно сгънати една в друга чашки, да лежи разгънат хоризонтално или да стои на закачалка. 

Ние подкрепяме кампанията „Докосвам=Побеждавам“ и затова препоръчваме на дамите да направят БРА ФИТИНГ консултация и да открият най-добрия за себе си размер и модел.

 

Facebook коментари