fbpx Красиви и през есента | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Красиви и през есента

Ако не сте се предпазвали достатъчно през лятото от слънцето, тази есен може да бъдете изненадани от не много естетични пигментации. По принцип, най-засегнати са хората, които през по-продължителната част от годината живеят под палещите лъчи и непрекъснато трябва да се грижат за кожата си. За тях обаче има спасение - специалисти от естетичната медицина разработиха продукт, станал известен като “пилинга от Маями”. Неслучайно по звездите Анна Курникова, Глория Естефан, Дженифър Лопес, Мадона, Шакира, Силвестър Сталоун, Рики Мартин станаха веднага негови фенове. Всички те живеят във Флорида. А там да си млад и с перфектна кожа е просто задължително! Затова те се оказаха така силно пристрастени към новата процедура.

Подходящ и за нашите географски ширини, пилингът със салицил и зелен чай е чудесно решение за всеки с неравномерен тен на кожата. И ако досега лицето можеше да се избелва и излъсква в по-студените дни, то вече няма проблем с капризите на времето.

Актрисата Елен Колева също сподели, че това е един много добър продукт. “Нямам слабост към дрехи чанти, за мен е важно да влагам в себе си – било с поддържащи процедури или с козметика, която лично аз избирам. Защото всичко около нас ни съсипва – въздух, стрес, храна... Няма как да не разчиташ на външна помощ, за да се поддържаш във форма. Харесвам пилинга от Маями, защото има много предимства – не отнема време, не е болезнен, няма ги онези зачервявания и излющвания, които могат да предизвикат химичните пилинги. Може да го направя между многото си ангажименти. И най-важното след него се чувствам чисто нова – тенът ми е равномерен и сияен, а кожата изглежда порценова. “

Заедно с дерматолога д-р Сияна Живкова от Jewel skin clinic изготвят индивидуална програма, която Елен следва стриктно. “След пилинга от Маями, който регенерира кожата ми, си правя кислородна терапия – Intraceuticals, която хидратира кожата ми. Известна е като терапията на Мадона и твърдят, че звездата си я прави редовно. Не зная за Мадона, но на мен ми се отразява страхотно. По отношение на тялото си – също спазвам програма. Избягвам тестено, ям основно зеленчуци и месо. Не вкусвам сладко.” Елен разказва, че е запалена по акваеробиката и плуването. Привърженичка е и на процедурите за тяло, като бори килограмите и целулита с последния хит от съвременните апарати иновативния - Icoone, благодарение на който след 10 процедури влиза в перфектна форма за снимки.