Какво ще изберете за детето си за 1 юни?

Какво ще изберете за детето си за 1 юни?

Родителите на малки деца днес най-вероятно си спомнят своето детство през 90-те години, когато подаръците трябваше да бъдат заслужени и се получаваха само по три повода в годината – Нова година, рожден ден и 1-ви юни.

Изборът на подарък за Деня на детето е традиция, която все още спазват семействата и това е отговорна задача, в която често родителите искат да съчетаят полезното с приятното; но и да изберат нещо, което наследникът все още не е получил и мама, и тати ще видят тази специална радостна искра в очите.  Различните деца се радват на различни подаръци, но ето как от eMAG разделят родителите, по типа изненада, която решават да опаковат за 1-ви юни.

Забавните родители

За тях веселието и забавата са много важни и те смятат, че детството и още повече лятото трябва да бъдат посветени на безгрижни игри. Любимите плюшени животинчета, кукли и герои от популярни анимационни филмчета – те стават част от света на децата, изпълнен с фантазии и спомагат стимулирането на въображението у подрастващите.

Амбициозните родители

Книги и интерактивни енциклопедии, логически задачи и пъзели, с избора на такъв тип подарък, родителите се стремят да развият логическото мислене у детето; да подобрят познанията му в дадена област и да възпитат любов към четенето.

Практичният избор

Да използват празника, за да попълнят гардероба с подходящи дрешки за летния сезон  или да подменят износените гуменки с нови, това правят практичните семейства.  Децата бързо израстват дрехите, а и не са много внимателни към това да ги опазят здрави. Съчетанието на полезното с приятното  е финансово разумна постъпка, а новите придобивки предизвикат усмивки у децата и възрастните, когато видят пременени малките сладурковци.

Любителите на спорта

„Движението е живот“ е стара максима, която дава повод на родителите да се стремят да изградят добър спортен режим у своите наследници. Ново колело, ролери, топка и спортен екип са само част от възможните нови придобивки за енергичното дете. Свободното време и предстоящия летен сезон предполагат повече часове навън и забавление, а всички спортни придобивки се приемат с широка усмивка от децата.

Facebook коментари