fbpx Ден на красотата с италианския бранд Farmavita в Академия Selena ES | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ден на красотата с италианския бранд Farmavita в Академия Selena ES

Академия Selena ES в Пловдив отвори врати за обновената професионална колекция стайлинг продукти Farmavita HD за специален разкрасяващ ден. Инфлуенсъри и журналисти изпробваха линията, която съдържа 20 стайлинг продукта, подходящи за всеки тип коса и желана визия. 

Събитието събра дами като Ирина Тенчева, Лиляна Ангелова, Галя Симеонова, Жасмин Маджид, Ралица Методиева, Теди Цветкова, най-популярната участничка в реалити формата „Ергенът“ Александра Гърдева и ексцентричния трендсетър Панче Димитриев. Всеки един от тях се наслади на индивидуална терапия с персонален фризьор и прическа с обновената стайлинг серия на Farmavita HD.

Поводът за събитието бяха италианските седмици от първия фестивал организиран от Selena ES- “Beauty Around The World” вдъхновен от красотата по света и международните бранове, които фирмата представлява на българския пазар. По време фестивала Selena ES събира професионалисти от цялата страна за редица обучения, които се провеждат от артистичния и обучаващ екип на фирмата, както и от популярни гост фризьори от страната и чужбина.

Farmavita е най-популярния италиански бранд за професионална козметика за коса, в портфолиото на Selena ES, с над 40 години история и почти 30 години разпространение в България. Широкото портфолио на марката задоволява нуждите на всеки фризьор и клиент и намира решение на всеки проблем- марката предлага 4 линии боя за коса, изсветляващи продукти, 3 измивни серии, мъжка линия, стайлинг серия и няколко линии за разрешаване на проблеми със скалпа.

За истинска италианска атмосфера, добро настроение и свежест през деня се погрижиха от Aperol Spritz.