Първият ProNails Premium салон отвори врати в София

 

За всички дами, които държат на перфектния маникюр и красивите ръце, вече има нов оазис в столицата. Selena ES представи за пръв път в София една нова и различна премиум концепция в грижата за перфектният маникюр в партньорство с най-иновативната белгийска марка ProNails .

Новият ProNails Premium Салон Beauty Factory 23 отвори врати в София, а събитие по повод представянето му и обявяването на новите цветни колекции от ProNails събра гости от медийните среди, известни блогъри, модни инфлуенсъри и журналисти.

Това е първият PRONAILS PREMIUM Салон и академия  в София, който ще зарадва почитателите на бранда и ще открие нов свят в грижата за ноктите, ръцете и ходилата с истински качествени и ефективни продукти. А  ProNails Академията ще подготвя начинаещи маникюристи и ще усъвършенства специалистите с нови знания и ценни умения.

 

PRONAILS PREMIUM Салонът предлага уникално преживяване в красива среда, където веднага ще се почувствате като у дома си и ще можете да се отдадете на насладата от заслуженото време за себе си. Във всеки такъв салон, независимо в коя част на света, можете да разчитате на изключително добре обучени експерти професионалисти, които да ви предложат първокласни услуги с професионални продукти от най-високо качество. Ще откриете най-актуалните и иновативни услуги за нокти със сезонните нови цветове на ProNails, за да подчертаете естествената си красота и да изразите личния си стил.

ProNails предлага атрактивни продукти за домашна грижа във всеки свои представителен салон, така че да се насладите на професионалното качество у дома.

На събитието Selena ES представи за първи път модерните цветове за сезон  EСЕН/ЗИМА 2019 с новите вълнуващи колекции PERSONAL TOUCH и ЕNIGMA, които ProNails предлага в сериите дълготраен лак за нокти Longwear, гел лак Sopolish и цветен гел Gellak.

 

ProNails пренасят тенденциите от модния подиум върху ноктите  като нежни персонализирани нюанси в колекцията PERSONAL TOUCH  и тайнствени, мистериозни цветове със загадъчни блясъци,  интересни нови цветни ефекти и многoизмерни текстури в  колекцията ENIGMA.

 

През наближаващия празничен сезон марката ще лансира и колекцията LOVE ME TENDER, която е изключително бляскава и предлага три неповторими сияйни нюанса на сребърно, златно и розово, в които всяка дама ще се влюби от пръв поглед.

Facebook comments