fbpx Добре дошли в света на Емералд - ЕСТИ СПА! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Добре дошли в света на Емералд - ЕСТИ СПА!

Днес със сигурност е по-трудно да пътуваме до далечните краища на света, но затова пък светът идва при нас и то на брега на Черно море. Предлагаме ви да планирате едно пролетно презареждане в черноморския луксозен комплекс Апартхотел Емералд Спа Ризорт, разположен сред красив природен парк в Равда, с прекрасет изглед към Черноморското крайбрежие.

И за да привлечем вниманието точно сега, през пролетта, още преди да е започнал активния летен сезон, ще ви разкажем за магията, която се случва в СПА центъра на комплекса.

Емералд ЕСТИ СПА  - място на хармония и релакс

Този дом на красотата е истинско бижу, пристигнало от хиляди километри у нас. СПА комплексът е вдъхновен от индонезийската „Таман Сари“ – бившата кралска градина на султана на Джокякарта. Таман Сари означава Воден замък и подобно на него Емералд - Ести спа е единствен по рода си спа център в България, вдъхновен от културното наследство и очарованието на кралския спа център. Дворецът е построен от султан Хаменгкубувоно I през далечната 1757 г. Стилът му е впечатляваща архитектурна смесица от яванска и португалска архитектура. Таман Сари е известен като място за къпане на яванското кралско семейство, принцове и принцеси. Там кралското семейство се е наслаждавало на разкрасителни процедури с цел балансиране на духа, тялото и ума.  

Баланс на духа, тялото и ума

СПА център ЕСТИ - ЕМЕРАЛД разполага с 10 стаи за процедури, от които един ВИП апартамент за двойки и два ВИП апартамента за луксозни терапии. Пътешествието към Изтока продължава със  стая с полускъпоценни камъни, сарайска парна баня, индонезийски керамичен хамам, 3 водни легла за таласо терапии, ароматна парна баня, сауна от евкалиптово дърво, тропически душ, ледена стая, нагряваща кнайп пейка, турска баня, стая за отдих, вътрешен басейн, фитнес зала, фризьорски салон, спа бутик.

Тук може да се отдадете на традиционни индонезийски спа терапии, пренесени от остров Бали, или на ориенталски масажи и процедури и спа ритуали с козметика на професионалната френска марка THALGO и продукти от Индонезия. Сега, когато за много хора стоенето в „хоум офис“ не влияе добре, едно терапевтично изживяване ще балансира много добре тялото, а мозъкът ще се прочисти от недобри мисли.

Може да изберета и някоя от програмите за загуба на килограми и извайване на силуета, както и масаж на четири ръце, пакет „Кралско изкушение“, релаксиращи хидровани, автентични талго ексфолиации, екзотични терапии и много други уникални процедури.

След отпускащите процедури може да се освежите с фреш или здравословно смути от пресни сезонни плодове и зеленчуци.

Страст към морето

Източник на животворна енергия, морето е в състояние да съживи тялото и ума, благодарение на невероятното си богатство от биосъвместими с кожата минерали и микроелементи. След тонизиращото СПА може да се насладите на крайбрежна разходка и да подишате чистия въздух на пролетното море.