Конкурсът „Lady България“ подкрепи благотворителна кауза

Надпреварата за красота „Lady България“ за осма поредна година короняса красиви, млади дами, които ще представят страната ни и на световни конкурси. Заедно с това набра средства, с които да помогне на едно семейство с репродуктивни проблеми да сбъдне мечтата си за рожба, с помощта на специалистите от болница "Свети Лазар".

В първи тур участничките дефилираха с най-новите модни предложения в градски стил на бутик "Justy fashion by Beauty Avenue". Във втори тур, облечени в елегантните тоалети на бутик "LiLian by Victoria Spa" представиха себе си пред журито. Финалният тур бе поверен на официалния дизайнер на конкурса "Bridal Fashion". Момичетата блестяха и в изящните и уникални бижута на SSG Jewelry. Бляскът в конкурса бе допълнен от естествения декор на балната зала в комплекс "Montecito".

Короните на красотата бяха сложени в косите на Lady Bulgaria Europe - Паолина Крушкина, Lady Bulgaria International - Мартина Попова, Lady Bulgaria World - Ася Владимирова, Lady Bulgaria Universe - Флавия Александрова.  

Журито, в което бяха включени представители на СБАЛ "Свети Лазар", "Beauty Avenue", "Victoria Spa", "Bridal Fashion", "SSG Jewelry" , "FIT LINE", "Montecito" и лицензиантът на конкурса Famous MS избраха и лица на марките си.

 

Facebook comments