fbpx Конкурсът „Lady България“ подкрепи благотворителна кауза | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Конкурсът „Lady България“ подкрепи благотворителна кауза

Конкурсът „Lady България“ подкрепи благотворителна кауза

Надпреварата за красота „Lady България“ за осма поредна година короняса красиви, млади дами, които ще представят страната ни и на световни конкурси. Заедно с това набра средства, с които да помогне на едно семейство с репродуктивни проблеми да сбъдне мечтата си за рожба, с помощта на специалистите от болница "Свети Лазар".

В първи тур участничките дефилираха с най-новите модни предложения в градски стил на бутик "Justy fashion by Beauty Avenue". Във втори тур, облечени в елегантните тоалети на бутик "LiLian by Victoria Spa" представиха себе си пред журито. Финалният тур бе поверен на официалния дизайнер на конкурса "Bridal Fashion". Момичетата блестяха и в изящните и уникални бижута на SSG Jewelry. Бляскът в конкурса бе допълнен от естествения декор на балната зала в комплекс "Montecito".

Короните на красотата бяха сложени в косите на Lady Bulgaria Europe - Паолина Крушкина, Lady Bulgaria International - Мартина Попова, Lady Bulgaria World - Ася Владимирова, Lady Bulgaria Universe - Флавия Александрова.  

Журито, в което бяха включени представители на СБАЛ "Свети Лазар", "Beauty Avenue", "Victoria Spa", "Bridal Fashion", "SSG Jewelry" , "FIT LINE", "Montecito" и лицензиантът на конкурса Famous MS избраха и лица на марките си.