fbpx Вълшебни брегове, които ни очакват | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Вълшебни брегове, които ни очакват

Вълшебни брегове, които ни очакват

Много се говори и пише за ваканционните предложения, когато лятото наближи и морския бриз довее аромата на прибоя в мислите и желанията на всеки от нас. Мечтаем за златист бряг оцветен от багрите на изгрева и изпълващи гърдите ни глътки морски въздух в утрините. Желаем да бъдем на съвършеното място, където е помислено за нашето лично пространство и удобства. Мислите ни са насочени към вълшебството на перфектната морска ваканция, която заслужаваме след цяла година напрегнато ежедневие.

Има такова място в България, където всичко е създадено, за да може всеки гост да се почувства като част от приказно приключение по време на своята лятна ваканция. Курортът Хелена Резорт на Слънчев Бряг е един уникален архитектурен ансамбъл, построен до самия плаж на комплекса, без да е потопен в шума от суматохата на хилядите туристи посещаващи тази дестинация през лятото.

Спокойствието и комфорта на гостите се гарантира от уникален парк в сърцето на Хелена резорт, точно между двата хотела Хелена Сендс и Хелена Парк. Вълшебството на това място се усеща напълно през летните вечери в парка, когато хиляди искри се отразяват във водите на фонтаните и водните естакади, а светлините и сенките от архитектурните и художествени елементи ни пленяват с красотата си.

Най-атрактивната част на парка е ротондата, която се е превърнала в един от символите на Хелена Резорт. Заставайки под нейната арка, всеки може да усети чувството, че присъства на приказен дворцов бал и магическите сили на вселената пронизват с красотата и нежността си мислите и съзнанието.

Условията в хотелите отговарят напълно на първото впечатление от срещата с Хелена Резорт. Стаите са просторни с изглед към морето или към парка. Обзаведени са изискано и с вкус, а уюта се гарантира още повече от перфектното обслужване.

Естествено е щом сте на море да се отдадете на рибни деликатеси. Рибният ресторант и барбекюто в парка ще ви изкушат с вкусни специалитети от цял свят. Ястията в ресторант-барбекю “Синята Лагуна” се приготвят на дървени въглища и ароматът на приготвящите се деликатеси примамва всеки в раждащата се вечер. Само поискайте и готвачите на рибен ресторант „Делфин” ще покажат кулинарни тайни пред очите ви. Какво по-интересно от това, да сте част от магията на приготвяне на вкусната храна. Та дори и само като гледатеJ

Все пак лятната почивка е за да се отдадете напълно на забавления. Безкрайни танци гарантира нощния клуб в Хелена резорт. Изискана атмосфера, перфектно обслужване и много настроение допринасят за вълшебните спомени от нощите в комплекса.

Помислено е и за съвършения релакс по време на вашата почивка в СПА центъра на Хелена. Множество СПА процедури, басейн, хидромасажни вани и много други ще допринесат за пълното отпускане и презареждане на тялото и духа.

Комплекс Хелена Резорт ви очаква с обещанието за вълшебна лятна почивка!

 

Facebook коментари