fbpx Emporio Armani отвори врати в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Emporio Armani отвори врати в София

На площ от 300м² и два етажа в центъра на София, на ул. Съборна отвори врати фирменият магазин на Emporio Armani. Интериорът на магазина е предвиден и проектиран от Джорджо Армани и неговия екип от архитекти и идеално отразява модерния, небрежен лайфстайл, олицетворяващ линията облекла Emporio Armani. Много шик, с емблематични непреходни тонове на черното и бялото, той включва огледални панели, в съответствие с духа на наскоро отворения магазин Emporio Armani в Париж Сен Оноре.

За търговските обекти на Emporio Armani се обръща особено внимание на избора от материали. Светли марморино тавани и под от керамични плочки превръщат пространството в една съвременна и спокойна обстановка. Стените са покрити със светли лъскави материи и черни кристали. Аксесоарите изложени на осветени в черно стъклени рафтове имат силно и хармонично визуално въздействие. Атмосферата на тези магазини издига изживяването от пазаруването до едно ново ниво на модерен лукс. Магазинът на Emporio Armani в София предлага пълната колекция за мъже и жени, както и линията AJ | Armani Jeans, спортната колекция EA7, аксесоари, часовници, бижута, очила и линията бельо на марката.

Официалото откриването на бутика беше отбелязано с бляскаво събитие, на което присъстваха много известни личности, бизнесмени, банкери, политици, актьори, певци както и разбира се посланника на Италия - Марко Контичели.