fbpx Vichy с нова формула срещу косопада | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Vichy с нова формула срещу косопада

Често не забелязваме когато тялото ни дава знаци, че нещо не е наред –докато те не станат видими. Един от тях е косопадът, който може да се появи както при мъжете, така и при жените. Най-честите причини за косопад са хормонален дисбаланс, бременност, стрес и умора, както и свободните радикали, резултат от замърсявания, смог и UVA лъчи. Ето защо Vichy обедини усилията си с дерматолози и разработи уникалната за пазара формула - Dercos Energy+ стимулиращ шампоан. Неговата хипоалергенна формула помага за предотвратяване на косопада, като укрепва фибрите на косата с впечатляващите 47%. Подходящ е за ежедневна употреба, може да се ползва и при чувствителен скалп, което придава цялостно по-здравословно усещане, косата е подсилена и изглежда с цели 19% по-обемна, а обемът се запазва 24 часа.

Стимулиращият шампоан Dercos Energy+ помага за ревитализиране на фибрите на косъма, възстановяване на естествената му устойчивост и прочистване на замърсителите на фибрите и частиците себум от корените – за по-здрав скалп.

За оптимални резултати експертите препоръчват комбинация от продукти Dercos. За жени, освен стимулиращият шампоан Dercos Energy+, се препоръчва и използването на ампули против косопад Dercos Aminexil Clinical 5. За най-добри резултати се препоръчва шампоанът да се използва няколко пъти седмично, докато ампулите трябва да се използват непрекъснато в продължение на три месеца, веднъж дневно. За оптимални ефективни резултати при мъже, заедно със стимулиращия шампоан Dercos Energy+, се препоръчва и употребата на Dercos Aminexil Clinical 5 ампули против косопад за мъже за период от три месеца, веднъж дневно.