fbpx Vichy правят първата си изложба в столицата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Vichy правят първата си изложба в столицата

Емблематичният френски бранд Vichy, лидер на световната дермокозметична сцена, който подкрепя жените вече повече от 90 години организира уникална изложба в София – завладяващо изживяване за всички любители на грижата за кожата.

На 20 и 21 януари 2023 г. галерия Structura ще се превърне в една от най-съвременните лаборатории на Vichy и ще покаже някои от най-иновативните изследвания и новаторски продукти. Посетителите ще имат уникалната възможност да се запознаят с науката зад любимите си козметични продукти.

Посетителите ще имат възможност да разгледат  различните кътове за красота, както и „стаята за преживявания“, където ще могат да тестват различните формули и текстури на продуктите. Ще могат да научат повече за любимите си Vichy продукти, които са променили живота на мнозина, от формулите, които се грижат за справяне с пърхота до емблематичните серуми, които намаляват ефектите на стареенето върху лицето и които са от голяма помощ по време на определени етапи от живота, като например  менопаузата.

Изложбата ще хвърли допълнителна светлина върху клиничните проучвания, проведени с хиляди жени и мъже с различни типове кожа, от различни етноси и възрасти, в които се крие тайната на здравата кожа във всеки етап от живота. Независимо дали са повлияни от хормонални промени, стрес или начина на живот, експертите на Vichy са адаптирали гами за различни жизнени цикли на кожата, от пубертета до менопаузата.

В зоната на Liftactiv дамите ще научат какви специфични съставки и формули работят най-добре както за забавяне, така и за коригиране на видимите признаци на стареене. Следващият кът за красота ще бъде забавно и интерактивно ръководство за гамата Mineral 89, която съчетава най-високата концентрация на богата на минерали вулканична вода на Vichy с хиалуронова киселина за хидратиране и укрепване на кожната бариера.

Причината, поради която Vichy е първият избор на жени в менопауза, е известната гама Neovadiol, която впечатлява със своите мощни формули и видими резултати.

Изложбата е отворена от 14 до 19 часа през двата дни и е със свободен вход