fbpx Шеф Ангелов и DEVIN Air предложиха гурме обяд на поляна | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Шеф Ангелов и DEVIN Air предложиха гурме обяд на поляна

Шеф Ангелов и DEVIN Air предложиха гурме обяд на поляна

На специален гурме-обяд на моравата в Бизнес парк София шеф Виктор Ангелов и новата газирана вода DEVIN Air нагостиха повече от сто гости. В лятната жега охладената вода се оказа спасителна. Заедно с това обаче тя чудесно се комбинира с изисканото тристепенно меню, което беше поднесено. Един от най-добрите ни кулинари намери време да се запозна лично с всеки един от посетителите, да седне край всяка компания и да сподели своите виждания за консумацията на вода по време на хранене.

Газираната вода е изключително подходяща за лятото, тъй като е леко и освежаващо допълнение към всяка храна. Освен това, тя е диетична – не съдържа калории и прекрасно утолява жаждата в горещите дни, както самостоятелно, така и в комбинация с плодови сокове или коктейли.

DEVIN Air е разработена с помощта на шеф Виктор Ангелов и професионални сомелиери, за да бъде допълнение към всяка трапеза. Уникалният минерален състав на водата й придава мекота, а добавената газировка с естествен произход я прави фина и освежаваща.