fbpx Кои са новите дестинации, до които можем да летим на ниски цени | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Кои са новите дестинации, до които можем да летим на ниски цени

С наближаващата 2019 година, започваме да правим планове за местата, които мечтаем да посетим. Кои са новите дестинации, които стартираха скоро, какви маршрути да очакваме догодина и на какви цени, разказва Ванина Хаджиева от онлайн туристическа агенция eSky.

Една дестинация, доскоро не така популярна, се превърна в доста търсена, модерна и посещавана в последните месеци. Става дума за Акаба, Йордания. Тази по-нетрадиционна дестинация стартира в края на месец октомври и много бързо доби голяма популярност сред запалените туристи. Освен, че се намира на морето, Акаба е близо до Петра, което предполага прекрасно съчетание на почивка и екскурзия. Двупосочните билети започват от 20 евро, а визата за български граждани се полага напълно безплатно, на летището в Акаба.

Ейлат, Израел е също нова дестинация от месец ноември, която би могла успешно да се съчетае с посещението в Акаба, а защо не да се кацне в Акаба, а връщането да е от Ейлат или обратното. Полетите отново са 2 пъти седмично, а цените на билетите – от 20 евро за двете посоки.

Може би една от най-интересните дестинации, която започват да се изпълнява с една от нискотарифните авиокомпании е Киев, Украйна. Досега също имаше полети от България, но те излизаха твърде скъпо, особено на фона на цени, започващи от 29 евро в посока. Полетите стартират април, 2 пъти седмично – в сряда и неделя, а добрата новина е, че за български граждани не е необходима виза, което прави пътуването до Украйна още по-лесно и достъпно.

Друга дестинация, която очакваме с нетърпение е островна, а именно Хания, Крит. Директните полети по това направление ще бъдат част от лятното разписание и започват през месец юни с цени от 33 евро в посока. Полетът ще се изпълнява отново 2 пъти седмично, в дните вторник и събота.
И ако все още се колебаете коя точно дестинация да изберете, но искате да пътувате на изгодни цени, следете оферти