fbpx Водещи иновации и мода белязаха есенно-зимното издание на Sofia Fashion Week | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Водещи иновации и мода белязаха есенно-зимното издание на Sofia Fashion Week

етикети

Модното събитие на годината у нас Sofia Fashion Week AW23/24, което се проведе в столицата в продължение на три поредни вечери събра водещи брандове, които представиха новите си колекции, като участие взеха много топ модели и популярни личности.

Неразделна част от модната седмица у нас бяха и редица водещи иновативни брандове, сред които и устройството за нагряване glo™ HYPER AIR, представено от един от основните партньори на събитието, БАТ България. glo™ HYPER AIR представлява бездимна алтернатива на цигарите за пълнолетните потребители.

Предлага се в седем цвята и е с премиум визия, със стилен алуминиев корпус и е най-лекото glo™ устройство досега. То разполага с усъвършенствана технология за нагряване в компактен корпус, то е с 25% по-леко в сравнение с предишни модели на устойство gloТМ HYPER X2 и е с още по-удобен захват. При използването на glo™ HYPER AIR няма процес на горене и съответно отделяне на дим, а се образува аерозол. Наскоро на пазара у нас бяха представени и най-новата гама продукти без тютюн* - veo™, които са на основата на растението Ройбос (Rooibos), съвместими за ползване с устройството за нагряване glo™.

„Вярваме, че иновациите и модата вървят ръка за ръка. Представянето на пазара у нас на най-новите технологии, като glo™ HYPER AIR и veo™, затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като предлага на пълнолетните потребители широка гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето**", коментира Гергана Трайкова, Директор търговски маркетинг, БАТ България. Повече за устройството glo™ HYPER AIR може да прочетете на www.myglo.bg

Sofia Fashion Week AW23/24 беше белязана с много стил, блясък, лукс и красота, които привлякоха вниманието на зрителите на модното събитие на годината. Sofia Fashion Week се провежда за 11-а поредна година и се организира от модната телевизия Code Fashion TV и партньори, сред които и БАТ България.