fbpx Модният "Черен петък" идва. Пазарувайте осъзнато | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Модният "Черен петък" идва. Пазарувайте осъзнато

Съвсем скоро предстои шопинг събитието на годината – дългоочакваният от мнозина „Черен петък“. В този период хората се втурват към покупки от всякакъв вид, но основно място в големите очаквания заема светът на модата.

За да не се подведем по примамливите предложения и накрая да се озовем сред куп излишни вещи, е важно да разберем, че не е необходимо да купуваме всичко, а само нужното, което е и с добро качество. Еспертите от европейска модна търсачка GLAMI дават някои насоки според типажа. Към който и образ да се припознаете, периодът на Черния петък е времето за изгодно пазаруване, но не позволявайте това да се превърне в стрес и  излишно потребителско разточителство.

снимки: GLAMI

Изборът на заетата супердама

Винаги в движение – професионалист от 9:00 до 18:00, грижовна майка и съпруга у дома, която все пак намира време за бърза тренировка или кафе с приятелка. Този начин на живот изисква комбиниране на качества, които да бъдат подчертани с вкус – в облеклото и във външния вид. Ето защо супердамите на 21-и век имат нужда от няколко задължителни придобивки в своя гардероб, за които да се оглеждат в предстоящите намаления:

Елегантни рокли – чудесно съчетание на стил и удобство на приемлива цена. Подходящо облекло за бизнес среща, театър, вечеря с любимия, а защо не и за бала на детето?

Изчистени чанти – коя жена не обича чанти? За да са максимално от полза, е добре те да бъдат средно елегантни, от качествени материи, в семпли цветове. Функционални и побиращи точно толкова, колкото са съществено нужните вещи.

Кожени боти – подходящи за ежедневието, за по-специален повод, и практични за прохладното време. Могат да бъдат съчетани с множество аутфити и дори да бъдат акцент.

Непретенциозният мъж

Този господин няма много време за покупки. Неговият свежи и удобен гардероб трябва да е универсален, дрехите да се съчетават помежду си лесно и бързо и всичко да е закупено на достъпна цена. Ето кои са предложенията на GLAMI за този начин на живот:

Суитшърти – няма нищо по-удобно от това, а същевременно е дреха, която е подходяща за работата от дома или офиса, за задачите през ежедневието или до фитнеса и обратно.

Маратонки – всяко облекло има нужда от характер, а за един мъж най-лесно е да постигне това чрез сникърси, чийто дизайн да подчертае неговата индивидуалност.

Дънки – вечната класика! Особено ако е подбран качествен модел, с хубава кройка и материя, дънките са задължителен елемент за съвременния мъж.

Осъзнатият купувач, който „чете етикета“

Той/тя винаги поставя на първо място качеството и има високи изисквания за своите покупки. Старае се да е отличителен, но прави пресметливи модни избори. От GLAMI са се погрижили за кратък списък с находки, които да паснат и на най-взискателните потребители:

Ватирано яке/бомбър – Черният петък е точното време за находки, които иначе държат висока цена заради своето качество. Хубавото ватирано яке е вечен моден артикул и е еталон за комфорт и практичност. Не пропускайте предстоящите предложения за такава придобивка.

Вълнени пуловери – Не, не говорим за тези от едно време. Визираме съвременните, стилни пуловери, които обикновено се свързват с класически вкус, от удобна за носене материя. Намират място във всеки гардероб и начин на живот, въпреки по-високата си цена, която се възвръща във времето.

Сникърси и спортни дрехи – Без значение дали някой е прохождащ в спорта, поддържа активно ежедневие, или просто иска да се разтовари, спортните и качествени артикули са винаги правилният избор. А задаващите се оферти могат да се окажат истинско попадение, което, бъдете сигурни, ще използвате дълго време.