fbpx Мини голф и бургери край брега на морето – отлична комбинация | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Твоето лято в България

Мини голф и бургери край брега на морето – отлична комбинация

На високото край брега на морето сте, сред приятната сянка на дърветата, усещате прохладен полъх и играете голф, само че мини голф. Това занимание дори и за „незапалени“ голфъри като мен се оказа изключително забавно, още повече, когато накрая станеш победител.

Изграденото според всички изисквания на Световната миниголф федерация стандартно игрище, е с 18 пътеки и се намира в Морската градина на град Царево. Ако усещате, че балансът от почивката с децата започва леко да се изкривява, това развлечение ще сплоти семейството ви, още повече, че е подходящо за всякакви възрасти и не се изискват никакви първоначални познания.

А ако сте по-голяма компания, могат да ви устроят и малък турнир и колкото и всичко да минава със смях, спортният хъс ще заговори във всеки от вас. Емоцията наистина се запалва и тръпката да преодолеете дупките, някои от тях много сложни и просто получавате служебна загуба, се засилва след всеки следващ удар. Една игра струва 7 лв. на човек, но при семейство ползвате намаление по един лев.

И както подобава накрая, всяка победа трябва да се полее. Тук предлагат единствената жива бира (3 лв.), която е много вкусна и пивка. Със сигурност няма да се разминете с една. Но ако искате да опитате истински голям, сочен, ароматен бургер с хрупкави картофи – това е единственото място по южното Черноморие, където ще го откриете.

„Много тестове правихме докато постигнем най-вкусния бургер“, споделят Любомир и Агнеса Асенови, които са собственици на мини голфа и заведението ( и двамата са професионални фотографи, собственици на агенция LAP.bg, а Любо е единственият български фотограф, който от години има акредитация да снима Formula 1.

Любомир и Агнеса Асенови

„Сменяхме различни хлебчета, после докато намерим най-добрата кайма, която забъркваме ние и накрая карамелизирания лук, който добавя невероятен вкус към месото изискваха много проби“, споделя Аги. „Но сега се гордеем, че предлагаме истинска храна и който един път опита бургерите, задължително се връща“, довършва Любо и казва, че когато едно нещо се прави с любов и желание, няма как да не е добро.

Потвърждавам го и аз, въпреки, че и бургерите не са сред честата ми храна, още повече на морето, но тук си струва човек да се върне. А за гурманите има още и страхотни свински ребърца, както и тортила с телешко и салата.