fbpx Новак Джокович е новият посланик на френския лъв | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новак Джокович е новият посланик на френския лъв

 

PEUGEOT избра световната тенис знаменитост Новак Джокович за посланик на марката по света. С тази стъпка PEUGEOT потвърждава и засилва своята стратегия в света на тениса, точно в годината, в която се навършват 30 години от партньорството с Roland Garros.
Голямата популярност на Новак Джокович по цял свят и в частност неговата известност в Китай, където е най-големият автомобилен пазар в световен мащаб, се оказа ключов фактор за стартирането на това партньорство.

Тенисът е един от спортовете, в който PEUGEOT инвестира от много години, както добре показва 30-годишното партньорство между марката и Откритото първенство на Франция - Roland Garros.
3-годишният договор за партньорство, подписан с Новак Джокович, предоставя възможността да се използва неговия образ във всички активности на марката и всички медии. Логото на PEUGEOT ще стои на левия ръкав на екипа на Новак във всички турнири, в които той участва.

Новак Джокович сподели: "Щастлив съм да представям този велик френски автомобилен производител, познат в цял свят и с над 200 годишна история. В моите очи PEUGEOT въплъщава френската елегантност и изисканост и изразява изкуството да живееш." Роденият през 1987 г. в Белград Новак Джокович започва сезона на 13 януари 2014 на Australian Open, където до сега е печелил четири пъти.