fbpx Българско приложение за спорт провокира занимания в домашна атмосфера | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Българско приложение за спорт провокира занимания в домашна атмосфера

Първото приложение за спорт MIA изцяло на български език помага на жените да бъдат по-здрави и балансирани, независимо къде се намират – от комфорта на своя дом, по време на ваканция, излет сред природата и др. Менюто в платформата и всички тренировки са изцяло на български език, което прави процеса още по-удобен и достъпен за всички жени и момичета, търсещи нови начини да бъдат активни и да се грижат за себе си.  Разнообразието от видове упражнения дава много възможности, както за дамите, които все още търсят най-подходящото за себе си физическо натоварване, така и за тези, които искат да разчупят навиците си и да експериментират.

Тренировките са степенувани по ниво на трудност, което позволява на начинаещите да направят своите първи стъпки в спорта, а на напредналите да поддържат нивото си и да се усъвършенстват. Програмите са изготвени от известни професионални треньори, сред които са Радослава Тодорова – Рори (фитнес), Мариана Манева (фитнес танци), Виктория Петрова (HIIT и фитнес) и много други.

Мотивацията на създателите на приложението, начело с Николета Балканска, е да се предостави среда, благодарение на която жените в България да са по-балансирани и уверени в себе си, по-здрави отвътре навън.

Започналата през 2020 година тенденция за спорт от вкъщи е устойчиво актуална, не само заради динамично променящия се пропускателен режим до спортните центрове, а и благодарение на времето, което се спестява от пътуване.