fbpx Актрисата Яна Кузова провежда онлайн обучение за онлайн поведение през камера | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Актрисата Яна Кузова провежда онлайн обучение за онлайн поведение през камера

Първото по рода си обучение на BEIED за поведение пред камера, с фокус върху онлайн срещите. След успеха на предишните издания, обучението се завръща с нови насоки за всеки, който представя себе си и фирмата пред камера. Обучение, които ни дава приложими умения в стремежа ни да бъдем възприемани възможно най-добре във все по-разпространената онлайн комуникация. Да преборим притесненията, да бъдем уверени и убедителни.

Като съвет към работещите от домовете си, Яна Кузова напомня : "Най-голямата грешка,която можем да допуснем като цяло, е да отричаме възможностите да се развиваме и подобряваме уменията си в нови и различни сфери извън зоната ни на комфорт." 

Борис Колев, вице президент, „Девекспертс“ и един от участниците в предишно издание на обучението, споделя впечатленията си: "Беше свежо и интересно. Не беше досадно и не успявах даже да се разсейвам, въпреки че не беше на живо. Хареса ми, че сесиите бяха кратки. Много хора не се замислят как изглеждат пред камерата, когато участват в онлайн срещи, но същевременно когато ходят на живи такива внимават доста повече за външния си вид, а всъщност е същото. Курсът беше изключително полезен и научих доста за правилното позициониране, светлина, композиция на кадъра и поведение пред уеб камерата. Участвам в доста срещи на ден и веднага усетих разликата в начина, по който ме възприемат". 

Относно новите умения, полезни в работата ни при днешните условия, Кирил Йорданов, „Инфомед, отбелязва: „Намирам обучението за много полезно. Както и останалите участници, аз научих много неща по отношение на представянето ми пред камера в условията на online базирана комуникация, които започнах да прилагам непосредствено след това. Придобитите знания ми дадоха увереност, която намали стреса от този вид себеизява, която се явява нова за мен."