fbpx Актрисата Яна Кузова провежда онлайн обучение за онлайн поведение през камера | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Актрисата Яна Кузова провежда онлайн обучение за онлайн поведение през камера

Водеща снимка
Да

Актрисата Яна Кузова провежда онлайн обучение за онлайн поведение през камера

Първото по рода си обучение на BEIED за поведение пред камера, с фокус върху онлайн срещите. След успеха на предишните издания, обучението се завръща с нови насоки за всеки, който представя себе си и фирмата пред камера. Обучение, които ни дава приложими умения в стремежа ни да бъдем възприемани възможно най-добре във все по-разпространената онлайн комуникация. Да преборим притесненията, да бъдем уверени и убедителни.

Като съвет към работещите от домовете си, Яна Кузова напомня : "Най-голямата грешка,която можем да допуснем като цяло, е да отричаме възможностите да се развиваме и подобряваме уменията си в нови и различни сфери извън зоната ни на комфорт." 

Борис Колев, вице президент, „Девекспертс“ и един от участниците в предишно издание на обучението, споделя впечатленията си: "Беше свежо и интересно. Не беше досадно и не успявах даже да се разсейвам, въпреки че не беше на живо. Хареса ми, че сесиите бяха кратки. Много хора не се замислят как изглеждат пред камерата, когато участват в онлайн срещи, но същевременно когато ходят на живи такива внимават доста повече за външния си вид, а всъщност е същото. Курсът беше изключително полезен и научих доста за правилното позициониране, светлина, композиция на кадъра и поведение пред уеб камерата. Участвам в доста срещи на ден и веднага усетих разликата в начина, по който ме възприемат". 

Относно новите умения, полезни в работата ни при днешните условия, Кирил Йорданов, „Инфомед, отбелязва: „Намирам обучението за много полезно. Както и останалите участници, аз научих много неща по отношение на представянето ми пред камера в условията на online базирана комуникация, които започнах да прилагам непосредствено след това. Придобитите знания ми дадоха увереност, която намали стреса от този вид себеизява, която се явява нова за мен."