fbpx Александър Урманов е новият изпълнителен директор на „Екопак България“ АД | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Александър Урманов е новият изпълнителен директор на „Екопак България“ АД

Александър Урманов е новият изпълнителен директор на Екопак България АД,  лидер на пазара за оползотворяване на отпадъци от опаковки.

Урманов е с над 20 годишен опит в мултикултурни организации в цяла Европа и Югоизточна Азия. Лидер с успешен опит във висши стратегически и търговски позиции, най- вече в сектора с бързооборотни потребителски стоки, приобщаващ и насочен към изпълнението и постигането на резултати. Ръководител с доказан успех в управлението на промени, стартиращи операции и повишаване на производителността в силно конкурентни и бързо променящи се пазарни среди. Познат е сред висшият мениджърски елит в България, като компетентен лидер в управлението на силно ангажирани и мотивирани служители с голяма смесица между източните и западните култури. Проактивен и адаптивен в прокарването на границите за постигане на постоянен растеж на обема и приходите.

Александър Урманов е заемал редица ръководни позиции в сферата на продажбите, производството и услугите. Стратира своята кариера в Кока кола ХБК България, преминавайки през различни позиции достигайки до Регионален директор на Coca- Cola Bottlers Philippines,  Търговски директор на Coca- Cola Bottling Co. Consolidated Malaysia, Изпълнителен директор на Power Brands, Изпълнителен директор на Mundus services.