Балкан Стар с индустриални двигатели

етикети: 

От началото на годината Балкан Стар Ритейл разшири обхвата на дилърската си оторизация за продажба и следпродажбено обслужване на индустриалните двигатели MTU. Фирма МТU е един от най-големите производители в света на двигатели с индустриално приложение в областта на морския транспорт, селското стопанство, минното дело, железопътния транспорт, нефт и газодобивни платформи, отбранителната промишленост, генератори и аварийни захранвания, когенерации и др.

Наред с пълната гама услуги в областта на моторните превозни средства, една от най-старите български компании на автомобилния пазар предлага и редица сертифицирани допълващи услуги за клиентите си, напр. поддръжка и ремонт за ремаркета и полуремаркета от повечето водещи световни производители.

С марката MTU Балкан Стар ясно дефинира своята професионална двигателна експертиза и високо техническо ниво. „Горди сме, че Rolls-Royce Power Systems AG, преди TOGNUM AG, избра Балкан Стар за свой партньор в България. Това признание подчертава оценката на партньорите ни за високото качество и всеобхватност на предлаганите от нас услуги. И същевременно сме сигурни, че ще затвърдим позицията на световноизвестния производител на индустриални двигатели в нашата страна“, каза г-н Манфред Мулц, управител на групата Балкан Стар. MTU е „тежката артилерия“ в областта на морските и индустриални агрегати. Продуктовата гама включва различни модели дизелови двигатели и цялостни системи за задвижване на яхти, кораби, тежки наземни и релсови транспортни средства, както и агрегати с приложение в минната индустрия. В своята 100-годишна история компанията обединява опита на множество фирми, гарантирали високо ниво на иновациите, напр. известната Maybach-Motorenbau GmbH.