fbpx Роялат на Peugeot и Pleyel възпламени зала | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Роялат на Peugeot и Pleyel възпламени зала

Роялат на Peugeot и Pleyel възпламени зала

Младият певец и композитор Мика и госпъл хорът Family One участваха в първата сценична изява на пианото, изработено от Peugeot Design Lab за Pleyel. Частният концерт се състоя в зала Pleyel на 3 декември.
На авангардното пиано Мика изпълни най-популярните си парчета, както и нови заглавия. Заедно с него на сцената излезе госпъл хорът Family One, с които изпя някои от най-известнитеси песни Relax, Celebrate, Elle me dit…
Това е първата изява пред публика на революционното пиано, представено през септември от студиото Peugeot Design Lab. Инструментът показа своето изключително звуково богатство, резултат от иновацията и сътрудничеството между две марки с 200-годишна история : Peugeot и Pleyel.
След концерта Мика заяви: „Пианото е забележително, с него изпълнението е много по-динамично, защото пред музиканта няма нито звукова, нито визуална бариера. А що се отнася до дизайна, той е просто невероятен! »
Концертът бе организиран по инициатива на Фондациите PSA Peugeot Citroën, Pleyel и Apprentis d’Auteuil*. Освен представянето на изключителното пиано, той даде възможност на хора Family One да се изяви на една от най-добрите сцени за симфонична музика - зала Pleyel.
Това събитие постави началото на дългосрочен проект за меценатство на фондациите PSA Peugeot Citroën и Apprentis d'Auteuil, който предвижда основаване на фонд професионална мобилност. Фондът ще подпомага младежи за получаване на свидетелство за управление или на разрешително за управление до навършване на пълнолетие, наем на скутери и велосипеди и др.