fbpx Peugeot RIFTER дава нови представи за автомобилите за свободно време | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Peugeot RIFTER дава нови представи за автомобилите за свободно време

PEUGEOT представя изцяло нов модел, в премиум стил, който ще предложи всякакви удобства за ежедневни приключения. Изграден върху нова платформа, новият PEUGEOT RIFTER има здравината и издръжливостта да се справи дори и с най-трудните терени и условия. Наличен в две дължини, с 5 или 7 места, той съчетава многофункционалност, модулност и практичност. Отличава се с икономични двигатели и техническо оборудване от най-ново поколение.

RIFTER е заимствал някои от стилистичните и функционални характеристики на SUV света: голям клирънс, големи колела, големи протектори на праговете на вратите, на долната странична част на каросерията и предната и задната брони.

Оборудван с PEUGEOT i-Cockpit®, новият PEUGEOT RIFTER изпълнява обещанието да осигури при всякакви обстоятелства интензивно усещане при шофиране, безпрецедентно в неговия клас. На разположение са компактен волан с две плоски части за по-добър захват и подобрено управление, 8-инчов капацитивен сензорен екран в обсега и полезрението на водача, бордно табло на нивото на очите с дизайн, подчертан от хромирани рамки на уредите и елегантни червени стрелки, което интегрира цветен екран за още по-добра четимост.

Най-авантюристичните водачи могат да излязат извън утъпканите пътеки, като изберат функцията Advanced Grip Control (Усъвършенстван контрол на сцеплението). Заедно с гумите MICHELIN LATTITUDE TOUR Mud & Snow системата подобрява контрола на сцеплението чрез непрекъснато въздействие върху колелата. Системата работи в комбинация с функцията Hill Assist Descent Control (помощ при спускане по наклон), която поддържа автоматично оптимална скорост по стръмни склонове.

Като опция се предлага версия със задвижване на 4-те колела, разработена съвместно с дългогодишния партньор DANGEL.

RIFTER предлага и всички нови технологии, налични в другите модели на марката като адаптивен автопилот, Системата за разпознаване на пътните знаци, Система за предупреждение при неволно пресичане на маркировката, Активната спирачка за безопасност, Система за следене на мъртвата зона, камера за заден ход Visiopark 180°