fbpx Ето го новото лого на Opel | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ето го новото лого на Opel

етикети

Opel разкри нова интерпретация на своето емблематично лого „Blitz“, което ще бъде поставено върху серийните автомобили още през 2024 г. Емблемата е ключова и е централен елемент в геометрията на Opel Compass - дизайнерска философия свързана с геометричните линии на екстериора на автомобилите.

Новото лого на германската марка ще продължи да стои гордо в центъра на характерното лице на марката Opel Vizor. Визията на светкавицата или „Blitz“ на немски, е тясно свързана с електричеството и е идеалната емблема, символизираща пътя на Opel към ерата на електромобилността.

„Нашият „ Blitz изирането на иновациите и мобилността, но също така изразява виждането ни да станем изцяло електрическа марка в Европа до 2028 г. Тази година ще имаме 15 електрифицирани модела в нашето портфолио и можем с гордост да кажем, че Opel е електрически “, заяви изпълнителният директор на Opel Флориан Хютл.

Германският автомобилен производител постепенно ще разпространи новия „Blitz“ в продуктовото си портфолио през следващите години, като първият сериен автомобил ще носи новия облик през 2024 г.