Toyota отличи български дилър с наградата „Ичибан“

Toyota отличи български дилър с наградата „Ичибан“

Търговско представителство на Toyota в гр. Русе – Ником ООД бе отличено с наградата „Ичибан“. Наградата бе връчена на собственика на дилърството г-н Николай Вълчанов и неговата съпруга по време на церемония в Рим, Италия.

„Ичибан“ произлиза от японската фраза „Окиакусама Ичибан” и означава „Клиентът на първо място”, като „Ичибан“ сама по себе си означава „първи“ или „номер едно“. Тази година се проведе десетата церемония по връчване на Наградите Ичибан, отбелязвайки преминаването от програма Клиентска Удовлетвореност към Клиентска препоръка, имаща за цел да надгради удовлетворяването на клиентските нужди към изключително клиентско изживяване. Процесите изискват нагласа и подход, които са съчетание от висока ангажираност и безкомпромисна визия за действия, изцяло в услуга на нуждите на клиента.

Тазгодишното проучване обхвана близо 2,300 европейски дилърства и техните резултати в постигане на клиентска препоръка и бизнес резултати.

България се включи в състезанието през 2008 г., като носители на престижната награда до момента са били следните оторизирани представителства на Toyota – „Ником Русе” за 2008 г. и 2009 г., „Венци - Велико Търново” за 2010 г, „Тиксим-Пазарджик” за 2011 г., „Монца Благоевград“ за 2012 г., „Венци - Велико Търново” за 2013 г., „Мототом Добрич“ за 2014 г. и „Венци – Габрово“ за 2015.

 

 

 

 

Facebook коментари