fbpx Лъвски прайд на седмицата на дизайна в Милано | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Лъвски прайд на седмицата на дизайна в Милано

Лъвски прайд на седмицата на дизайна в Милано

За поредна година PEUGEOT ще присъства на Седмицата на дизайна в Милано – водещото годишно международно събитие, посветено на света на дизайна. PEUGEOT DESIGN LAB са създали динамично светлинно шоу с участието на монументалния посланик на PEUGEOT. Впечатляващ спектакъл от двуцветни сини и зелени светлинни графики резонира по гигантските изваяни очертания на Лъва.

Публиката ще има възможност да се разходи сред прайд от 40 лъва, които обграждат своя по-голям брат. Тази артистична електрификация е проектирана да символизира визията на Марката за електрическо бъдеще. Вдъхновена от своята 208-годишна история, PEUGEOT гледа напред към тази нова ера и новите възможности, които тя ще донесе.

Лъвът на PEUGEOT олицетворява гордостта, силата и високите постижения на Марката. Той е създаден от PEUGEOT DESIGN LAB, студио за глобален бранд дизайн, което работи с външни клиенти за проектиране на продукти, услуги и изживявания във всички неавтомобилни сектори.

Публиката ще бъде посрещана от PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT. Тази вълнуваща визия за бъдещето на удоволствието от шофирането приема облика на желан и емблематичен автомобил -100% електрическо, автономно и свързано. Използвайки реалистичен и ултрамодерен модел, тази проекция на автомобила на бъдещето подсилва гените и елегантността на наследството на Марката.

Новият PEUGEOT 208 ще направи своята италианска премиера на Седмицата на дизайна в Милано 2019. Това е модел, който утвърждава един младежки облик и излъчва енергия, спонтанност, които отразяват ценностите на PEUGEOT - високи очаквания, стил и емоция. Неговият пъргав външен вид е олицетворение на весела, спортна жизненост, изпълнена с обещание. Елегантният, качествен дизайн му придава първокласен външен вид, който съответства идеално на стратегията на PEUGEOT за препозициониране към луксозния клас автомобили. Новият PEUGEOT 208 е в сърцето на B сегмента, носейки свой собствен принос към онова, което прави гамата  толкова успешна: утвърден дизайн в съчетание с отличителни иновации и технологии.

PEUGEOT Cycles също се включва с легендарния велосипед с фиксирана предавка  LU01, e-Legend (eLC01) - електрически велосипед, проектиран от Peugeot Design Lab и сгъваемия електрически велосипед eF01.

 

 

Facebook коментари