fbpx Jaguar Land Rover отваря три нови технологични центрове за разработка на автономни автомобили | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Jaguar Land Rover отваря три нови технологични центрове за разработка на автономни автомобили

Jaguar Land Rover разширява своите глобални дигитални възможности, като отваря три нови технологични центъра в Европа, създавайки близо 100 нови инженерни работни места.

Центровете са създадени за разработване на системи за автономно шофиране за следващото поколение модерни луксозни автомобили на JLR и идват в допълнение към шестте съществуващи глобални технологични центъра, в които компанията е инвестирала.

Новите центрове са разположени в Мюнхен, Германия, Болоня, Италия, и Мадрид, Испания, като местата са избрани поради наличието на умения за дигитално инженерство в района.

Създаването на новите центрове идва в допълнение към съществуващите такива в Портланд, САЩ, Будапеща, Унгария, Шанън, Ирландия, Шанхай, Китай, Бенгалуру, Индия и Манчестър във Великобритания.

Заедно деветте глобални инженерни центъра на Jaguar Land Rover ще предоставят услуги и ще подават данни към Advanced Product Creation Center в Гейдън, Обединеното кралство, за да създадат следващото поколение автомобили на Jaguar Land Rover, които олицетворяват модерния лукс и предоставят напълно свързано изживяване за клиентите.

С това се отбелязва следващата фаза в дигиталната трансформация на Jaguar Land Rover и глобалния стремеж към дигитално набиране на персонал, тъй като намаляването на голямата технологична индустрия продължава