fbpx Банкиране по телефона | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Банкиране по телефона

Нова безплатна услуга за своите индивидуални клиенти – „Банкиране чрез кол-център”, предлага Societe Generale Експресбанк. Чрез нея клиентите да получават информация за своите сметки и ползвани услугrи, да нареждат различни операции, да откриват разплащателни и спестовни сметки, да заявяват дебитни карти и да сключват застраховки.
„Често пъти необходимостта от посещение на банков офис отнема ценно време и допълнително натоварва клиента. Едно от основните предимства на новата ни услуга за банкиране по телефона е, че хората могат пълноценно да извършват банкови операции, да заявяват нов продукт и да получават необходимата информация без изобщо да се налага физически да посещават банката. Вярваме, че по този начин ще облекчим съществено натовареното ежедневие на своите клиенти”, сподели Юлиян Господинов, мениджър Ежедневно банкиране в Societe Generale Експресбанк.
Услугата се предоставя след писмено съгласие на клиента, като процесът осигурява високо ниво на защита чрез ползването на три независими канала за комуникация – телефон, електронна поща и SMS. Процесът на предоставяне на информация е много улеснен и клиентът е необходимо единствено да посочи и да помни своята парола.