fbpx Бъдещи предприемачи ще представят свои идеи за бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Бъдещи предприемачи ще представят свои идеи за бизнес

 На 13 май (неделя), в Аулата на СУ “Св. Климент Охридки” ще се състои финалът на втория сезон на състезанието за иновативни бизнес идеи 3Challenge. Второто издание на състезанието започна в началото на 2011 г., а по време на финала ще бъде избран победител сред трите финалисти: фирмата за услуги по игровизация GameCraft, проектът за шах за трима ThreeChess и компанията за изнесени асистентски услуги Virtual Assistants. През този месец започва и третото издание на състезанието 3Challenge, в него вече са се записали 70 участника, а на 20 май ще се състои първия кръг, в рамките на който шест екипа от предприемачи ще продължат напред. 

Освен да видят финала на второто издание на 3Challenge, гостите на събитието на 13 май ще имат възможността да слушат и лекции, посветени на предприемачеството от трима лидери в своите области:

- професионалният коуч и съосновател на DreamersDo Петър Горялов, носител на най-високото отличие в световната коучинг индустрия – Наградата на президента на Международната коуч федерация (ICF President’s Award)

- Любен Белов, съосновател на най-успешната българска интернет компания Нетинфо.БГ и на акселератора за стартиращи фирми LAUNCHub (Launch Hub)

- Боян Бенев, носител на титлата „Най-добър млад предприемач“ на британското списание „Start Your Business Magazine” за 2007 година, автор на книгите „Малка книга за бизнеса” и „Малка книга за реалността” и основател на редица успешни проекти