fbpx Безплатен обяд за медици в ковид отделенията във Велико Търново | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Безплатен обяд за медици в ковид отделенията във Велико Търново

Водеща снимка
Да

Безплатен обяд за медици в ковид отделенията във Велико Търново

Регионалната структура на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) във Велико Търново се включва в инициативата “Хапка Надежда”. Ресторантьори и хотелиери ще приготвят и доставят безвъзмездно вкусен обяд на всички 56 медици в ковид отделенията в болярския град.

С благодарност към героите в бели престилки, асоциацията ще работи ежедневно, за да се погрижи за лекарите, които денонощно се борят за живота на засегнатите от болестта.

Макар и част от най-пострадалия сектор “Туризъм”, с над 70% спад в оборотите, ресторантьори и хотелиери безотказно и упорито водят битката с икономическите последици от пандемията. “Обичаме работата си и именно с нея можем да бъдем полезни и да подкрепим медиците във Велико Търново. Заедно сме, в името на топлия обяд на нашите герои!”

БХРА призовава фирмите от други браншове, които имат финансова възможност, да се присъединят към инициативата с дарения или продукти.