fbpx Blackview e новата марка в портфолиото на АСБИС | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Blackview e новата марка в портфолиото на АСБИС

етикети

Най-новата марка в портфолиото на Асбис България е водещо име в мобилната индустрия, което продължава да революционизира пазара с иновативните и здрави устройства, проектирани да издържат на екстремни условия. Специално предназначени за любители на активния начин на живот, авантюристи и професионалисти, работещи в трудни условия, Blackview се е утвърдила като доверен бранд в сегмента на удароустойчивите смартфони.

След 10 години на развитие, продуктовото портфолио на компанията е разширено и към днешна дата включва смартфони, смарт часовници, слушалки, таблети и лаптопи.

Blackview има собствена фабрика от 8500 квадратни метра, базирана в Китай. Със силен акцент върху качеството, компанията налага стриктно изпитване на всяка процедура от проектирането до производството.

С обем на продажби, достигащ стабилен ръст от най-малко 20% през последните години, Blackview успяват да разширят своето присъствие и към момента техните продукти са представени в над 80 държави и региони по света, сред които Испания, Германия, Чехия, Украйна, Франция, Италия, Турция, Алжир, Колумбия, Южна Африка и др.