fbpx България се представя на най-голямото туристическо изложение в Москва | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

България се представя на най-голямото туристическо изложение в Москва

България се представя на най-голямото туристическо изложение в Москва

България ще се представи на международното туристическо изложение INTOURMARKET в Москва с национален щанд от 318 кв. м. Осмото издание на борсата, която е сред най-големите в света, се провежда от 16 до 19 март 2013 г. в комплекса “Крокус експо център”. Осем български неправителствени организации, туроператори и туристически агенции ще покажат възможностите си не само за традиционни, но и специализирани услуги - морска и зимна ваканция, културен и религиозен туризъм, балнео, СПА и уелнес програми, селски и екотуризъм и др.
Пресконференцията за участието на страната ни е на 16 март 2013 г. от 14 часа в павилион 1, зала 4. На втория ден ще се проведе атестация на мениджъри на руски туристически фирми, които активно работят на нашия пазар.
В българската програма ще участва и проф. Казимир Попконстантинов – откривател на мощите на Йоан Предтеча на созополския остров Св. Иван.

Facebook коментари