fbpx Български софтуер за управление на продажбите бе представен на Световния конгрес в Барселона | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Български софтуер за управление на продажбите бе представен на Световния конгрес в Барселона

Български софтуер за управление на продажбите бе представен на Световния конгрес в Барселона

Business Box Market е първото комплексно решение на българския пазар, проектирано да отговори на нуждите на малките и средни предприятия. Пакетът е разработен от софтуерната компания ОРАК Груп, която предлага комплексни софтуерни решения за туризъм, търговия и производство. Българското пакетно решение беше презентирано на Световния мобилен конгрес в Барселона, наравно с най-големите технологични пробиви за годината. 

„Стремим се да обхванем партньори от всякакъв тип и във всеки сектор, като направим модерните ИТ решенията напълно достъпни за малките и микро търговците чрез внедряване на новаторски технологии. Този проект е насочен към търговците, за които става все по-трудно да се адаптират към регулациите. Събрали сме най-добрите практики в областта на продажбите, управлението  и плащанията, съчетахме ги с микро финансирането и направихме цялостен пакетен продукт, който позволява лесна адаптация към променящите се регулации.“, коментира Красимир Стоянов, Главен изпълнителен директор на Орак Груп. „Така всеки малък търговец ще разполага с инструмент за управление на продажбите, какъвто имат големите световни вериги.“

В пакета има специална фирмена дебитна карта Mastercard, с помощта на която търговците имат бърз достъп до финансите, постъпили през ПОС терминал. Според проучвания всяко трето малко или средно предприятие в България предлага възможност за разплащане с карта в отговор на силното търсене от страна на клиентите (38%), същевременно 22% от тях признават приемането на карта като възможност да позиционират бизнеса си в съответствие със съвременните технологични тенденции.

Business Box се заплаща на месечна база, като съществуват различни пакети, приложими към съответните нужди на търговците и предлага софтуер с поддръжка, касов апарат, дебитна карта Mastercard и четец на банкови карти (POS терминал). Софтуерът е на база „облачна технология“ и се съхранява на USB устройство, а четецът на банкови карти е компактно и леко универсално мобилно решение за разплащане, което използва Bluetooth. Почти всички планове на Business Box включват субсидиране на касов апарат, като то достига до 100% от сумата му, като включва и неговата поддръжка в срок до 3 години, както и таксата за СИМ картата, чрез която той прави директна връзка с НАП.

 

Facebook коментари