fbpx BMW i8 със специални аксесоари от Louis Vuitton | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

BMW i8 със специални аксесоари от Louis Vuitton

Марката, превърнала пътуването в изкуство Louis Vuitton, създаде специална колекция, аксесоари за транспортиране на багаж за най-прогресивния спортен автомобил - BMW i8. Иновативната колекция включва два пътнически сака, бизнес куфар и чанта за костюм, съобразени по форма и размери с багажното пространство на автомобила.

Естественият, семпъл черен цвят на въглерода подхожда на цветовете на BMW i8. Свидетелство за изискания произход е отличителния шахматен десен Damier и лазарно гравиран подпис Louis Vuitton. Черното и синьото, цветовете на BMW i8, са избрани за микрофибърните кантове, а дръжките са изработени от боядисана в черно натурална кожа, подчертаваща високото качество характерно за Louis Vuitton. Всички чанти, освен тази за костюм са снабдени с изработени от кожа name tags и превърналата се в икона ключалка Louis Vuitton.

Аксесоарите от специалната колекция на Louis Vuitton са направени от материала, от който е изградена пътническата клетка на BMW i8 – карбонов композит CFRP. Този изключително лек и особено здрав високотехнологичен материал е използван от Louis Vuitton, за да се създаде специален текстил, който осигурява голяма здравина и издръжливост, необходими за тежки условия при пътуване – независимо от това колко продължително или екстремно е то.

Ексклузивните аксесоари Louis Vuitton прилягат плътно в i8 BMW. Сакът GM i8, с дръжки за ръка и рамо, е с точните размери за багажника, а чантата за костюм i8is пасва на кората зад задните седалки. Бизнес куфарът i8 е идеален за лаптоп, като с твърдата си обвивка, защитава напълно техниката, а с формата си приляга точно на задните седалки, най-малкият сак PM i8 се поставя върху него. Специалната серия Louis Vuitton ще се предлага по предварителна заявка в избрани магазини Louis Vuitton в целия свят (Мюнхен, Милано, Лондон, Париж, Москва, Дубай, Ню Йорк, Лос Анджелис) от 1 април 2014 .