fbpx Чистота Комфорт с отлични условия за корпоративни клиенти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Чистота Комфорт с отлични условия за корпоративни клиенти

Професионалното почистване на корпоративнити обекти е все по-важно за добрия имидж на една фирма. Независимо дали се отнася за офис, магазин, складова база, търговски център, офис сграда или какъвто и да е друг корпоративен обект, младата компания "Чистота Комфорт" ( http://www.chistota-komfort.bg/) решава нуждите, свързани с чистотата и хигиената. Почистването се извършва в удобно за клиента време, в съответствие с определения бюджет. Може да се поеме обслужването на всякакви индивидуални обекти - от мансарди до имения.

Екипите на българската компания са съставени от висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в професионалното почистване. Всеки член на екип успешно е преминал първоначален подбор, специализирано обучение и изпитателен срок.

„Стремим се към непрекъснато увеличаване и подобряване на предлаганите от нас услуги. На пазара на услугите професионално почистване и фасилити мениджмънт конкуренцията като брой фирми е значителна. Съотношението цена - качество е на първо място, както за всеки настоящ и потенциален клиент, така и за нас. Предлагайки безупречни услуги на възможно най-добрите цени ние сме уверени в увеличението на пазарния ни дял и преодоляването на конкуренцията“, коментира Георги Пандуров, съсобственик на „Чистота Комфорт“. „Като млада и амбициозна компания с натрупани умения, вярваме, че имаме разбиране на нуждите и проблемите на клиентите. Това ни дава възможност да създаваме и реализираме успешно разнородни услуги, насочени както към корпоративни клиенти, така и към инивидуални граждани“, споделя другия собственик Тодор Батков.

В момента фирмата обслужва над 30 големи корпоративни клиенти, като предоставя услуги и за дома, съобразени с времето на клиента.