fbpx Дигиталният маркетинг за успеха на твоя бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дигиталният маркетинг за успеха на твоя бизнес

Ако имате интереси в областта на Интернет и дигиталния маркетинг, рекламата в социалните мрежи и ПР, онлайн продажбите и изграждането на бранд, ви даваме възможност да се включите в Практическото обучение “ДИГИТАЛНИЯТ МАРКЕТИНГ за УСПЕХА на ТВОЯ БИЗНЕС!”

В интензивно еднодневно обучение на 21 март 2014 г. (петък) в София, ще научите най-важните стъпки на дигиталния маркетинг - какво работи и какво не, защо и как. За да разберете как работят формулите на успеха ще се запознаете с конкретни примери от практиката.

Ние сме поканили двама вдъхновяващи лектори - Жанет Найденова - маркетинг консултант, първият “Guerrilla Marketing Certified Coach” в Европа, име, което едва ли се нуждае от много представяне и Николай Бакалов - основател на „О.С.А. Marketing Solutions”, фирма специализирана в областта на маркетинга в социалните мрежи и мобилни приложения.

Освен практически опит, който ще получите в този интензивен ден, ние ви предоставяме и специален бонус за вашата фирма. Не го пропускайте!

Пълна програма за темите в обучението, както и подробности за записване може да научите тук http://www.guerrilla-marketing.eu/