fbpx Обявиха победителите в конкурса за Годишните HR награди | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Обявиха победителите в конкурса за Годишните HR награди

По време на виртуална церемония на 17 февруари 2022 г. бяха обявени победителите в конкурса за Годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2021 г. Всички членове, партньори и приятели на БАУХ имаха възможност да гледат събитието в YouTube канала на асоциацията, където е наличен видео запис от церемонията.

Отличени във всяка от седемте категории на конкурса бяха:

HR директор /мениджър на годината – Радослава Кроснева, Мениджър ЧР, Банка ДСК – 

HR професионалист на годината – Виолета Цветанова, University Relations, Diversity and Learning Lead Bulgaria, Ай Би Ем България

Най-ангажиран към управлението на хора организационен лидер на годината – Франк Кванте, CEO, Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт

Най-добър HR проект на голяма компания – Аурубис България

Най-добър HR проект на малко/средно предприятие – Комметрик

Най-добър HR екип – Кауфланд България – 

HR консултантски проект/инструмент на годината – Контипсо

Чрез инициативата HR гилдията в България отличава най-иновативните и успешни HR практики в страната, припознати за ценни от бизнеса, обществото и хората. Право да участват в конкурса имат единствено членове на БАУХ.

Конкурсът се провежда за 18-а поредна година. Идеите и целите на конкурса са даване на публичност и признание за постигнати резултати в работата, за създаване на HR добавена стойност за организациите и развитие нивото на HR професията и HR индустрията в България.

В оспорвана надпревара, седемчленното жури допусна до последния етап на оценка 31 кандидати.