fbpx Дискордиа с рекорден ръст на флотилия и служители | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Дискордиа с рекорден ръст на флотилия и служители

Най-бързоразвиващата се логистична компания в България според тазгодишната класация К100, вече има 1500 служителя и флотилия от 900 камиона. Новият член на екипа се присъединява към „Собствен транспорт“ – отделът, който отговаря за транспорта със собствени превозни средства.

Удовлетвореността, добрите условия на работа и развитието на екипа са основен приоритет за компанията, която отбелязва средно по 25% увеличение на работните места през последните 3 години. Дискордиа инвестира както в модерния си офис и съвременни технологии, така и в най-новата техника и удобства за шофьорите. Флотилията на компанията от вече 900 камиона е една от най-младите в индустрията и предлага максимално добри условия за дълги курсове.

Компанията е основана през 1992 г. и се развива с амбициозни темпове, като от 159 служители през 2013 г. достига внушителните 1500 през тази и вече гледа към достигането на флотилия от 1000 собствени камиона съвсем скоро.

„Изключително сме щастливи да отпразнуваме две толкова големи постижения в един месец. Пандемията и породената от коронавируса криза изправиха много компании пред сериозни предизвикателства, включително и нас. Въпреки това ние продължаваме да растем и да разширяваме бизнеса си и това няма как да не ме прави горд. Благодаря на целия екип, на всички професионалисти, с които работим всеки ден с хъс и желание за постижения. Не се съмнявам, че ще продължаваме да растем с още по-бързи темпове“, каза Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа.