fbpx DS Automobiles отвориха луксозния си дом DS Store в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

DS Automobiles отвориха луксозния си дом DS Store в София

DS Automobiles и официалният вносител на марката в България – София Франс Ауто, откриха първия в страната DS Store Sofia. Той се намира на бул.Ботевградско шосе 459 и се простира на разгърната площ от 200 м2. Концепцията излиза извън рамките на стандартния автомобилен шоурум, за да се доближи до кодовете на луксозните бутици. Изграден по премиум стандартите на марката, DS Store предлага ексклузивни продукти, ново дигитално преживяване с DS VIRTUAL VISION, зона за аксесоари и фен продукти.

Марката черпи ноу-хау от майсторите на лукса в Париж. Атмосферата е уютна, продуктите и материалите са добре осветени. Обслужването е прецизно и вещо, а грижата, която се полага за клиентите, се изразява чрез качеството на дизайна и оборудването. Технологията е навсякъде. Бутикът предлага обстановка, изпълнена с финес и елегантност. Демонстрацията на френския експертен опит съчетава технологичност и майсторство чрез висококачествени материали. Всеки детайл е изпипан, клиентите могат да усетят тапицерията на автомобилите, да разгледат инструментите, с които майсторите ги изработват ръчно.

DS Store Sofia предлага пълната гама на DS Automobiles, включително 100% електрическия DS 3 CROSSBACK E-TENSE и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Plug-In Hybrid. DS Automobiles използва своя опит във Формула Е като двукратен шампион при отборите и пилотите, за да разработи електрифицирани модели, които са признати за еталони в техните категории. Гама демо автомобили на френската марка са на разположение за персонален тест драйв. Избор на употребявани автомобили под шапката DS Certified е наличен на територията на DS Store.

“Изключително развълнувани сме от откриването на първия в страната DS Store. Нямаме търпение да споделим вълнуващата история зад концепцията на  DS с нашите клиенти и да проследим нарастващия успех на DS в България. Вложихме много усилия, за да предадем на клиентите си пълноценно DS усещане. Сигурни сме, че целият екип ще предложи услуга, в съответствие с премиум стандартите на DS, по безопасен и сигурен начин.” - каза Станислав Панчев, бранд директор DS AUTOMOBILES за България.

Посетителите на DS STORE SOFIA ще могат да се възползват от услугите, налични в цялата мрежа на DS по света. В това число и услугата ONLY YOU, която се основава на пет основни стълба към клиентското изживяване. Всеки DS store е уникален, предлагащ  персонализирани услуги, основани на петте сетива. Всичко, което клиентите на DS Store могат да почувстват, видят, чуят, помиришат и вкусят се комбинира, за да им предостави първокласната услуга, която DS Automobiles си поставя за цел.

Водена от авангарден дух и подкрепяна от забележителното историческо наследство на модела DS от 1955 г., марката DS, лансирана през 2015 г., заявява амбицията си да въплъщава френското ноу-хау в създаването на луксозни автомобили. DS Automobiles е премиум марката на PSA Group.

С DS 7 CROSSBACK и DS 3 CROSSBACK марката лансира гама от шест автомобила в световен мащаб. Всички се предлагат и с електрическа версия с логото E-TENSE.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE, 100% електрически автомобил и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, plug-in хибрид с мощност 300 к.с. и задвижване на 4-те колела със само 30 г/км СО2 емисии, се възползват от експертния опит на DS, придобит чрез титлите в шампионата на пилотите и отборите на Формула E през сезон 2018/2019.

За своите взискателни клиенти DS Automobiles създава "ONLY YOU, the DS Experience" – своята програма за ексклузивни услуги, която създава уникално, свързано с марката преживяване.