fbpx eSky с нова функция в търсачката за актуални полети в момента | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

eSky с нова функция в търсачката за актуални полети в момента

Множество европейски държави поетапно започнаха да спират международните полети, заради създалата се извънредна ситуацията с COVID-19. Онлайн туристическа агенция eSky реагира веднага, предоставяйки решение, с помощта на което пътуващите могат лесно да намират алтернативни маршрути към дома, независимо от ограниченията.

За 24 часа IT отделът на eSky успя да имплементира нова функция в търсачката си. Така при търсене на конкретен полет, системата установява дали има въведени забрани и ограничения за пътуване в страната на отпътуване или пристигане и ако това е така, автоматично предлага полети от и до близки летища, разположени в съседни страни. Например, ако търсите полет до България от Полша, откъдето в момента не се осъществяват никакви полети, търсачката автоматично ще предложи най-близките алтернативни маршрути от Германия и в частност летища, които се намират в най-голяма близост до полската граница.

Решението бе възможно за реализиране, благодарение на множеството аналитични инструменти, с които eSky разполага,  връзката с повече от 950 авиокомпании по целия свят, както й международното присъствие на компанията на повече от 50 пазара.

eSky.bg продължава да помага активно на пътуващите българи в условията на кризисна ситуация

Въпреки хилядите запитвания за промени, анулации и възможности за пътуване, екипите на eSky.bg работят денонощно и помагат на клиентите си. Работи се интензивно за намиране на полети за пътуващите, които желаят да се завърнат у дома, както и такива, които искат да сменят датите си на пътуване за по-късен период. С най-висок приоритет се обслужват клиенти, чиито полети са в предстоящите 10 дни. На всички, които се нуждаят от незабавна помощ, се предоставят алтернативни маршрути по e-mail или телефон без нужда от запитване.

„Подходът ни среща позитивен отклик и разбиране от страна на клиентите. В момента на първо място са пътниците, които имат полети в следващите няколко дни. След това ще се свържем и с всички останали, за да им окажем пълно съдействие. Здравето и безопасността на нашите клиенти са най-големият ни приоритет” - казва Доньо Марков, мениджър на българския хъб на eSky.

В момента eSky.bg е в непрестанен контакт, както с авиокомпании, така и с институции, с цел оптимизация на процесите, които ще помогнат на всеки, който желае, да се завърне у дома. Едновременно с това се обработват и огромно количество запитвания за възстановяване на суми от полети, които няма да се осъществят.