fbpx Еуратек ООД отпразнува 25-годишен юбилей с премиера на ŠKODA - KAROQ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Еуратек ООД отпразнува 25-годишен юбилей с премиера на ŠKODA - KAROQ

Еуратек ООД отпразнува 25-годишен юбилей с премиера на ŠKODA - KAROQ

Официалният вносител на автомобилите Skoda у нас Еуратек ООД отбеляза 25-годишния си юбилей с голямо парти за своите клиенти, партньори и служители в стоичната зала „Рейнбоу Плаза“. Компанията използва случая, за да покаже и най-новото попълнение в семейството на ŠKODA – компактния SUV – ŠKODA KAROQ, който ще дебютира на Автосалона София 2017, който се открива на 14 октомври.

 

Другата специална изненада бе представянето на спортната версия на Superb – Sportline. Автомобилът се предстaвя за първи път на българския пазар, а експонатът на сцената бе в атрактивния златист цвят „Драконова кожа“.

 

Управителите на Еуратек ООД – Иван Тодоров и Роман Полак изразиха своята благодарност към клиентите, партньорите и служителите на компанията.

Българо-чешкото дружество Еуратек ООД стартира своята дейност през 1992г. Вече 25 години компанията има успешни продажби на българския пазар като традиционно е в топ пет на автомобилни фирми и е реализирана над 40 хил. нови автомобили за този период. В страната е изградена мрежа от  14  търговски представителства в София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Горна Оряховица, Добрич, Благоевград и Хасково. Централният офис на компанията - ŠKODA Център София е открит през 2002г.и разполага с голям офис, просторен автосалон, подземен и надземен гараж, сервиз и складова база.

 

В края на 2016 година, бе открит най-новият търговско-сервизен ŠKODA център в гр. Пловдив, който напълно отговаря на всички корпоративни изисквания на ŠKODA AUTO за дизайн, оборудване и клиентско обслужване. Плановете за развие на фирмата продължават в посока разширяване и обновяване на търговско-сервизната мрежа в страната и повишаване капацитета на обслужване на клиенти, като през м.
Септември 2017 бе направена първа копка на ŠKODA център София – 2 в кв. „Дружба“.

Компанията Еуратек ООД разполага с голям брой автомобили на склад, което позволява бързо и гъвкаво задоволяване на пазарното търсене. Компанията разполага и със складова база за оригинални резервни части, както и гъвкава логистична система. Дружеството поддържа развитието на сервизната мрежа като осигурява непрекъснато обучение на сервизните специалисти в оторизираните дилърства, с цел клиентите на марката у нас, да получават винаги актуална информация за обслужваните автомобили и техническо съдействие. Качеството на автомобилите ŠKODA, произведени от завод с над стогодишни традиции, съчетано с добрата цена е гаранция за силното присъствие на марката в България.

 

Автомобилите ŠKODA са печелили конкурса „Автомобил на годината“ в България общо осем пъти.