fbpx Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД с ключови търговски споразумения в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД с ключови търговски споразумения в България

Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД подписа нови договори за експлоатация на търговска дейност в заведенията за хранене и развлечения и магазините, находящи се в пътническите терминали на летище Варна и летище Бургас с водещи компании в индустрията - Lagardère Travel Retail и Avolta.

Резултат на успешното бизнес сътрудничество между Dufry и Autogrill, Avolta е водеща компания в туристическите изживявания, с опит в търговската дейност в заведенията за хранене, развлечения и удобство на пътуващите. Avolta съществува, за да направи пътниците по-щастливи, оперирайки в 75 страни и в над 1200 локации по целия свят.

Lagardère Travel Retail е водещ световен лидер в туристическата търговия на дребно, управляващ над 5000 магазина за стоки, свързани с пътуване, безмитни стоки, мода и предоставяне на хранителни услуги на летища, железопътни гари и други обекти в 42 страни по света. Като базирана във Франция международна компания, вдъхновена от своята богата 170-годишна история, Lagardère Travel Retail инвестира в международния си опит от световна класа и местния си опит, за да предостави специално подбрани предложения и преживявания в зависимост от конкретните нужди, както на наемодателите, така и на пътниците.

Сключването на тези договори е важна стъпка в непрекъснатото развитие на летищата във Варна и Бургас, чрез която ще се осигури още по-добро преживяване на пътниците и ще се увеличат атрактивните търговски предложения за следващите 8 (осем) години. Целта им е да осигурят жизнена и разнообразна търговска среда, която е в съответствие със стратегическата визия на летищата.

Усилията и отдадеността на търговския екип на „Фрапорт Туин Стар“, осигуриха успешното приключване на процеса, довел до подписване на споразуменията в рамките на предвидените срокове.