fbpx Големи играчки за големи мъже - Camaro Hot Wheels® Edition в пълен мащаб | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Големи играчки за големи мъже - Camaro Hot Wheels® Edition в пълен мащаб

Големи играчки за големи мъже - Camaro Hot Wheels® Edition в пълен мащаб

Мечтата на милиони фенове на моделите Hot Wheels® от всички възрасти ще се превърне в реалност, когато в началото на следващата година специалното издание Camaro Hot Wheels® Edition ще отбележи своята пазарна премиера в търговските центрове на марката Chevrolet. Tова е първият случай в историята, в който някой автомобилен производител предлага на пазара напълно функционален сериен модел на Hot Wheels® в мащаб 1:1.

В обема на доставката не се включва класическата пластмасово-хартиена опаковка и оранжева писта.
Специалното издание Camaro Hot Wheels® Edition отбеляза своята официална премиера пред публика на специализираното автомобилно изложение Specialty Equipment Market Association (SEMA) в Лас Вегас в понеделник. През първото тримесечие на 2013 година в производство ще бъде пусната специална серия Camaro Hot Wheels® Edition, която подобно на колекционерските умалени модели, на които прилича, ще бъде на разположение до момента на изчерпване на произведените бройки.

“От цели 20 години създавам умалени модели за Hot Wheels и сега дойде момента, в който мога да взема един от тях в къщи,” разказва Феликс Холст, вицепрезидент на Mattel Wheels Division и ръководител на криейтив-отдела. “Лично аз чакам с нетърпение момента, в който ще отворя вратите на гаража си и ще видя вътре уникалния Camaro Hot Wheels.”

Външността на Camaro Hot Wheels® Edition отразява всичко онова, което почитателите на Hot Wheels харесват – включително яркото лаково покритие металик с графични акценти. Общата картина на дизайна може веднага и категорично да бъде разпозната като продукт на Hot Wheels.

Извънредното издание Camaro Hot Wheels® Edition ще се предлага под формата на V8 Сoupe с маханична и автоматична предавателна кутия и съчетание от характерните за спортния Camaro ZL1 черти във външността с цвят на лаковото покритие Kinetic Blue и уникални графични детайли.

Черните кожени тапицерии във вътрешността на модела са комбинирани с акценти от контрастни червени и черни шевове на седалките и бродерии с емблемата на Hot Wheels на облегалките на първия ред. Арматурното табло и облицовките на вратите са издържани в черно с типичните за Hot Wheels изображения на пламъци на двете врати. Лайстните на праговете на вратите Hot Wheels® Edition също са сред отличителните белези на специалното издание, наред с висококачествените постелки на пода с емблемата на Camaro и червени кантове по периферията.

Специалното издание Camaro Hot Wheels® Edition се задвижва от съчетан с механична предавателна кутия 6.2-литров V8 с максимална мощност 432 к.с. (318 кВт) и максимален въртящ момент в размер на 569 Нм. Вариантът на същия двигател в комбинация с автоматична трансмисия развива съответно 405 к.с. (298 кВт) и 556 Нм въртящ момент и се предлага с технологията Active Fuel Management за икономия на гориво. 
 

 

Facebook коментари