fbpx Премиера за новият SUV PEUGEOT 3008 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Премиера за новият SUV PEUGEOT 3008

Днес Peugeot представи новия SUV 3008. Неговият нов дизайн бележи началото на следващата ера в модерния стил с още повече елегантност, обновена предна част, нови Full LED задни светлини, нови цветове на каросерията и нова опция Black Pack.

Нова радиаторна решетка без рамка символизира все по-модерния стил, като същевременно запазва плавните линии на дизайна. Върхът на предния капак вече гордо демонстрира монограма на модела, както и на цялата гама Peugeot.

За да се подчертае спортното излъчване, в новата предна броня от първо ниво на оборудване са включени странични отвори за охлаждане в блестящ черен цвят и боядисани протектори на праговете.

За GT/GT Pack има специална радиаторна решетка с пропорционален мотив на дизайна, за да се подчертае стилистичното надграждане на GT версиите.

Предните фарове също са преработени, за да бъдат по-агресивни и да надминат още повече настоящите дизайнерски кодове. Те включват LED технология още от първо ниво и са удължени от извити дневни светлини с хромиран връх. Този светлинен подпис е напълно в съответствие с настоящия стил Peugeot и може да се разпознае от пръв поглед.

В задната част новите, модернизирани светлини са с Full LED технология (включително светлините за заден ход), която демонстрира 3D ноктите за впечатляващ светлинен подпис. Мигачите са динамични.

Успехът на PEUGEOT 3008 се дължи отчасти и на неговия впечатляващ интериор. В новия SUV PEUGEOT 3008 PEUGEOT i-Cockpit® е обновен, за да бъде още по-модерен и първокласен:

12,3-инчовият цифров панел на нивото на очите, с възможност за цялостна конфигурация и персонализация, разполага с технология Normally Black за висококачествено изобразяване с по-добра четимост и контраст.

Новият централен сензорен екран е с размер 10 инча. Той е с висока разделителна способност и е придружен от седем елегантни лостчета за превключване - „toggle switches“- които позволяват директен и постоянен достъп до основните функции за комфорт.  Plug-in хибридните версии имат специален бутон, който позволява достъп до менюто за електрически функции.

Новият SUV PEUGEOT 3008 се предлага с 2 plug-in хибридни двигателя: HYBRID4 300 e-EAT8 /задвижване на 4-те колела/ и автономия до 59 км в 100% електрически режим (съгласно протокола WLTP), и HYBRID 225 e-EAT8 /задвижване на 2 колела/ и автономия  до 56 км в 100% електрически режим (съгласно протокола WLTP).