fbpx Peugeot показва прехода към електрификацията на Автосалон София 2022 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Peugeot показва прехода към електрификацията на Автосалон София 2022

Водеща снимка
Да

Автомобилен Салон София 2022

Peugeot показва прехода към електрификацията на Автосалон София 2022

PEUGEOT демонстрира своя преход към хибридни и електрически автомобили на Автомобилен салон София 2022. Първият модел на марката с новата емблема - хибридният 308, и комби версията 308 SW ще са основен акцент на марката в рамките на салона.

Втората хибридна новост идва в лицето на новия 508 PSE. Освен това посетителите могат да видят електрическите модели е-208 и e-2008 SUV, както и обновените 3008 SUV и 5008 SUV.

Общо 7 автомобила са изложени на щанда на PEUGEOT в зала 4 на Интер Експо Център от 3 до 12 юни - новите Peugeot 308 и 308 SW в хибридна версия, спортния седан 508 PSE с хибридно задвижване, електрическите е-208, и е-2008 SUV, Peugeot 3008 SUV и 7-местният SUV Peugeot 5008.

Новият PEUGEOT 308 е първият модел с новата емблема на марката и се отличава с дързък и отличителен дизайн. Той се предлага с избор между три двигателя: хибриден, бензинов или дизелов. Новият PEUGEOT 308 съдържа ново, безпрецедентно поколение на PEUGEOT i-Cockpit® с високо разположен, комбиниран инструментален панел и редица системи в помощ на водача от по-високите сегменти. Свръхсвързан благодарение на функцията Mirror Screen и свързаната TomTom® Traffic навигация, новият PEUGEOT 308 съдържа и най-новото поколение от системи в помощ на водача - на най-високото ниво в своя сегмент, с новата система Drive Assist, която проправя пътя към полуавтономното шофиране. Във варианта комби багажното пространство е достатъчно, за да побере всичко, от което имате нужда, за комфортно и безгрижно пътуване.

Спортният седан Peugeot 508 PSE също ще бъде представен на щанда на марката. Дизайнът на новия PEUGEOT 508 е впечатляващ със снижения спортен силует на модела и вратите без рамки. Той представлява перфектно съчетание на спортна външност, изключителна динамика на бензинов двигател с два електромотора и практичност, осигурявайки щедро пространство за пътниците и голям, леснодостъпен багажник.

Специални условия ще съпътстват покупката на всеки автомобил PEUGEOT в рамките на Автомобилен салон София. Всеки желаещ да закупи автомобил ще може да го направи с минимални първоначални разходи и допълнителна отстъпка. По време на изложението гражданска отговорност, каско и ще бъдат подарък за първата година, а клиентите ще имат избор от автомобили на склад.

На разположение за тестване ще бъдат новият PEUGEOT 308, PEUGEOT e-208,  PEUGEOT e-2008 и  SUV PEUGEOT 3008.

PEUGEOT е единственият производител, предлагащ глобална мобилност на 2, 3 или 4 колела. Щандът на марката ще представи най-новите иновации на PEUGEOT Cycles и PEUGEOT Motocycles.

снимки: Тони Тончев