fbpx Идва най-мощният Defender OCTA | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Идва най-мощният Defender OCTA

етикети

През 2024 г. Defender ще представи нов флагмаски модел, който ще е най-здравият, най-мощният и луксозен модел в гамата.

Defender OCTA ще разполага с V8 Twin Turbo мек хибриден бензинов двигател и водещо в класа 6D Dynamics въздушно окачване, позволяващо екстремна производителност на всякакви терени. За първи път в Defender, 6D Dynamics ще даде на Defender OCTA несравним спектър от възможности, комфорт и спокойствие, независимо дали сте на пътя или извън него.

Хидравличната взаимосвързана технология 6D Dynamics включва иновативна система за контрол на наклона, която ще позволи на Defender OCTA да поддържа почти равна позиция по време на ускорение, спиране и завиване на пътя, като същевременно максимизира независимото движение на гумите и артикулацията дори в най-предизвикателните терени.

Отразявайки луксозните характеристики на автомобила, формата на октаедър (или диамант) вдъхновява новото име OCTA – диамантът е най-твърдото естествено срещащо се вещество на Земята, известно със своята рядкост.

Нова диамантена графика символизира флагманския модел Defender. Той присъства в редица вътрешни и външни компоненти. Титанът също е избран заради своята здравина и устойчивост на елементите в естественото си състояние.