fbpx Indian Motorcycle стъпи в България с най-големия мотоцентър в региона | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Indian Motorcycle стъпи в България с най-големия мотоцентър в региона

С пищна церемония бе открит първият официален мотоцентър на Indian Motorcycle® в България. Най-старата американска мотоциклетна марка Indian Motorcycle® стъпва в страната ни освен цялата гама мотоциклети и резервни части се предлагат дрехи и аксесоари на марката, както и няколко уникални за страната услуги за обслужване на мотористи.

Мото центърът е създаден от мотористи за мотористи, за да се насладят на максималното удоволствие от притежанието на мотоциклета.

Мотоцентърът на Indian Motorcycle® България и Клуб 333 се състои от шоурум, сервизи, пункт за ГТП, мотомивка, мотохотел, мотооказион, отдаване на мотоциклети под наем, мотокафе, лаундж бар и нощен клуб с музика на живо. Общата площ на центъра е 4 декара, а застроената - 1200 кв. м, от които 80 кв. м. магазин за дрехи и аксесоари. Дизайнът е изцяло съобразен с високите изисквания на Indian Motorcycle®, използван е гранит и естествени материали в естествената им форма.

Indian България има амбицията да пренесе лидерския дух на обслужване и отношение към моторите на Indian Motorcycle® у нас, независимо от тяхната марка и модел, в услугите, които ви предлагаме, за да може да се наслаждавате на удоволствието от своето пътуване.

Юрий Иванов, управител на Indian България споделя: „Днес откриваме мотоцентър Indian България, който вярваме, че ще събере на едно място всички мотоциклетисти. Предлагаме

най-комплексната услуга на пазара от покупката, сервизирането, и съхранението на мотоциклета до грижа за моторите, техническият им преглед, застраховката и най-вече доброто настроение и безопасността на всички мотористи.

Особено внимание сме обърнали на детайлно и професионално обслужване, идентично с качеството на мотоциклетите Indian. За собствениците на всички други  марки има обособен отделен специализиран сервиз, както и гумаджийски сервиз".                     

Центърът предлага най-комплексната услуга на пазара без аналог от покупка, наем, сервизиране, постоянен технически контрол, хотел за мотоциклета, грижа за гумите и за козметичния вид до грижа за свободното време и участие в различни мероприятия. Всички собственици на Indian Motorcycle® ще имат възможността да станат част от новосъздадения клуб Indian Motorcycle Riders Group Bulgaria, с което ще запазят своето ексклузивно място в световната общност на Indian Motorcycle®, ползвайки всички предимства като отстъпки от услугите на комплекса и специална сервизна поддръжка, които Indian България предлага.

Официалният вносител предлага възможност за лизинг през лизингова компания, алтернативни форми на финансиране, както и стоково финансиране на специални за клиентите условия. Също така предлагаме обратно изкупуване на мотоциклет от собственика и приспадане на сумата под формата на първоначална вноска за новия мотоциклет Indian Motorcycle®. Центърът ще отдава мотоциклети под наем, ще извършва оценка на стойността на машината и моментното му техническо състояние.

Дейността на Indian Motorcycle® България ще предоставя 5% от оборота на всички предлагани услуги на инициативата на Widows Sons Bulgaria – „Даряваме Вяра, надежда и още нещо“. Инициативата е в помощ на различни нуждаещи се семейства, деца без родителска грижа, възрастни хора и всички тези, за които се грижи организацията. Също така ще поеме безвъзмездно поддръжката и грижата за мобилния безплатен медицински кабинет и всички други превозни средства обслужващи кампанията.

А останалата част от мотоцентъра – „Клуб 333“, ще предоставя 5% от оборота си на инициативата на Българската федерация по мотоциклетизъм – „Помощ на две колела“. Инициативата е в помощ на крайно нуждаещи се братя мотористи и техните семейства изпаднали в нужда в следствие на злополука или друга причина.

По време на събитието бяха събрани 4641 лв. за благотворителност за двете инициативи. Всеки дарител получи фланелка.