fbpx Приключи голф турнира Peugeot RCZ Cup | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Приключи голф турнира Peugeot RCZ Cup

Приключи голф турнира Peugeot RCZ Cup

етикети

За трета поредна година Peugeot организира в България кръг от международния Peugeot RCZ Cup. 90 голфъра в отбори от по двама души се състезаваха във формат скрамбъл на 18 дупки, като на 9 от 18-те грийна на игрището бяха поставeни две флагчета: бяло с логото на Peugeot и синьо с логото на RCZ Cup.
Бялото флагче маркираше по-лесната позиция, а синьото – по-трудната. Всеки отбор имаше възможност да избира дали да играе всички бели или 9 бели и 9 сини флагчета RCZ Cup.

В края на състезанието отборът на Стефан Кралчев и Илиян Ралев постигна най-добър нетен резултат в серията RCZ Cup – 47 точки, и двамата ще пътуват за Париж със съдействието на Air France, за да вземат участие във финала. Стефан Кралчев ще има честта за втора поредна година да представя страната ни на престижното състезание.
По време на турнира в Голф клуб “Св. София” гостите и участниците имаха възможност да тестват най-актуалните модели автомобили Peugeot: дизеловите хибридите 3008 HYbrid4 и 508 RXH, градският автомобил 208, 100% електрическият iOn, 4х4 представителят 4008.