Renault, Dacia и Nissan с нов дом в Бургас

етикети: 

Омникар Ауто, оторизиран дилър на марките Renault, Dacia и Nissan, откри официално своя нов обект в гр. Бургас. Той се състои от два отделни шоурума за нови автомобили – за марките Renault &Dacia и марката Nissan, както и експресен сервиз и пункт за годишни технически прегледи. Общата площ на автокомплекса е 1 160 кв. м., подемниците са 6, а работните места общо 10.
Това е най-голямата инвестиция на Омникар Ауто ООД извън гр. Пловдив – приблизително 1 000 000 лв. Към общата площ на сервизите трябва да се прибави и действащия към момента автокомплекс с обща площ 1 250 кв. м., включващ механичен сервиз – 550 кв. м., 8 подемника, 11 работни места и сервиз авторепаратура с площ 550 кв. м., 1 камера за боядисване и 2 зони за подготовка. Той се намира на бул. Владимир Вазов № 7.
След откриването на комплекса в гр. Бургас Омникар Ауто ООД ще насочи усилията си към построяването и пускането в действие на нов шоурум, гаранционен и извънгаранционен сервиз за марката Nissan в гр. Пловдив. Общата му площ ще бъде 560 кв. м., ще разполага с 4 подемника и общо 7 работни места.

Facebook comments