fbpx Мисия F15 32 34 възможна – с BMW | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мисия F15 32 34 възможна – с BMW

етикети

В първият зимен ден тази година, когато снегът влезе в първа схватка с шофьорите имахме среща в модерната сграда на Sofia Airport Center. Очакваше ни мисия – отивахме някъде, където не знаехме къде ще е... Красиво момче в черни очила ни посрещна и ни насочи към асансьора, с който трябваше да слезем в гаража на сградата. Ставаше интересно. Попаднахме в подземието на коридори и тръби. Изключително urban стил. Една табела ни посочваше „нашата“ врата. Започнахме да се чувстваме като във филм – какво ли се крие зад нея? И....wow – триумф на лукса – строени ни очакваха новите BMW Серия 3 Гран Туризмо, BMW Серия 4 и BMW X5. Очакваше ни специален тест на трите модела – не знаехме накъде ще пътуваме, но имахме навигации – какво повече ни трябва?

 
 

 BMW Серия 3 Гран Туризмо днес вече се идентифицира с новите нужди на потребителите. Автомобилът вече е малко по-висок и малко по-дълъг, изграден на базата на серия 3, произвеждана за китайския пазар. Дизайнът е олекотен, като за това допринася липсата на рамки на прозорците. Специфичната линия на профила завършва с автоматичен спойлер, който се отваря при 110 км/ч, но може да се активира и ръчно. Достъпът до седалките особено на втория ред е още по-лесен. Багажното пространство осигурява огромен комфорт от 520 л обем, който може да се увеличи. Самите седалки се сгъват поотделно и така може да се отвори още обем в купето.

 

Серия 4 впечатлява с динамиката, която излъчва дори и в покой.  Бъбрековидната радиаторна решетка е решена в черен гланц и имат 9 широки пластини. Към нея се добавят иновативните Full-LED предни светлини.  Ниската линия и широката следа оптично убеждават в стабилността на пътя. В реалност усещането е още по-голямо. Това е автомобилът на марката, който има най-нисък център на тежестта. Автомобилът се предлага в три линии – Sport, Modern и Luxury. Моделът се предлага с BMW TwinPower Turbo  бензинови и дизелови двигатели, които осигуряват страхотна мощ и в същото време икономичност – при моделът 428i /245 к.с. разходът е едва около 6,8л/100 км.

 

Преди 15 години за първи път се появи BMW X5. Преди два месеца се появи новото поколение на моделът, което носи допълнително усещане за лукс и елегантност. За успеха му говори и факта, че 1/3 от продажбите на марката изобщо са именно на Х5. Днес той е събрал абсолютно всички технологии, които BMW предлага. Автомобилът се предлага в два дизайна със различни акценти в тях и пет пакета на оборудване.